Radical District presenta la seva carta de presentació: Presons d'asfalt, un àlbum que barreja el rock, el rap, el punk, el dubstep i el drum'n bass amb la música melòdica. Música militant que crida a la revolta, amb temes com "No tenim por", "El seu pitjor malson", o "Fum". En aquesta darrera cançó s'afirma: "Som identitat que crema", "Som ràbia i dol", "No hi tenim res a perdre"... El grup està composat per Xavier Clop, a la veu i a la composició, Cesc Valverde a la bateria, Fidel Cano al baix i Oriol Figuerola a la guitarra.

Presons d'asfalt es composa de vuit temes

L'àlbum ha estat penjat sencer a la pàgina web del grup i a diverses xarxes socials: Youtube, Spotify, Soundocloud, Itunes... El vídeoclip del seu tema "El seu pitjor malsón" també es pot visionar per aquests mitjans. Però l'aposta de Radical District és sobretot, pel directe, on s'amplifiquen les textures electròniques. Els seus integrants defineixen les seves actuacions com "festives, enèrgiques, interactives i contundents" i, alhora, "innovadores", gràcies a una potent producció artística i tècnica, tant en llums com en so. 

 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat