El proper 22 de desembre arribarà als cinemes de tot l’Estat espanyol la pel·lícula Ferdinand, que narra la història d’un toro que s’estima més olorar flors que lluitar contra un torero enmig dels aplaudiments d’una plaça plena de gent.

El film, de 20th Century Fox, podria enfadar els sectors més taurins de la població per la seva temàtica antitaurina i pels tòpics sobre els espanyols. També s’hi podran veure espais coneguts del mapa espanyol com la plaça de toros de Las Ventas o el Puente Nuevo de Ronda.

Els mateixos creadors d’Ice Age i Rio han realitzat una adaptació del llibre infantil El Cuento de Ferdinando, de l’escriptor Munro Leaf.

 

El toro Ferdinand, tot i la seva poca afició per la tauromàquia, es veu obligat a actuar com tothom espera que actuï un animal de les seves característiques. Després de confondre’l amb una perillosa bèstia, el capturen i l’aparten de la seva família. L’aventura de la pel·lícula arriba quan s’uneix a un grup d’inadaptats i lluita per poder tornar al costat de la seva família

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat