L’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC) torna a la platja per al concert que celebra el Dia de la Música i dona la benvinguda a l’estiu. La platja de Sant Sebastià serà novament el marc que acollirà el concert, que és totalment gratuït i se celebrarà el divendres 21 de juny a les 21:00 h. L'any passat aquest esdeveniment va reunir 15.000 persones prop del mar.


Enguany el director polonès Michal Nesterowicz es posarà al capdavant de l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya amb música de grans compositors com Bizet, Sibelius, Saint-Saëns, Borodin, Rimski-Kórsakov, Dvorák i Brahms, a més dels compositors polonesos Moniuszko i Kilar, les obres dels quals han estat seleccionades pel mestre Nesterowicz.

Per facilitar el seguiment del concert als milers de persones que s’apleguen a la platja des de primera hora de la tarda s’instal·laran dues pantalles gegants. Aquest any el concert serà enregistrat per La Xarxa, que farà el mateix dia una emissió conjunta a totes les televisions locals de Catalunya. Més endavant s’emetrà pel Canal 33.
 
A més, hi haurà fonts d’aigua potable repartides pel recinte de la platja de Sant Sebastià gràcies al patrocini d’Agbar, que se suma al Concert de l’OBC a la platja i lliurarà gots d’aigua perquè els assistents puguin beure.

Durant el Concert de l’OBC a la platja hi haurà un estand al passeig Joan de Borbó amb un photocall en el qual els assistents podran fer-se fotos i participar en diversos sortejos.

El Dia Mundial de la Música s’arrodonirà amb diversos descomptes especials en abonaments i concerts per a la propera temporada de l’OBC. Es podrà accedir a aquests descomptes a través del web de L’Auditori durant els dies 21, 22 i 23 de juny.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat