La saga Millennium, d'Stieg Larsson, ja ha venut 100 milions d'exemplars. Els tres volums que va deixar escrits Stieg Larsson van tenir tant d'èxit que els seus editors no van suportar la temptació de multiplicar els seus beneficis afegint-ne alguns més. 

Després d'Els homes que no estimaven les dones, de La noia que somniava un llumí i un bidó de gasolina i de La reina al palau dels corrents d'aire, van arribar continuacions, també protagonitzades pel periodista Mikael Blomkvist i l'inquietant hacker Lisbeth Salander: El que no et mata et fa més fort i L'home que perseguia la seva ombra. Ara, asseguren els editors, arriba l'últim epíleg amb La noia que va viure dues vegades, escrit com els dos anteriors pel periodista David Lagercrantz. Arriba amb molta força: es publicarà a 50 països. L'edició catalana serà de l'editorial Columna i la castellana de Destino.

Els editors apunten que "han deixat el millor per al final". En aquest episodi Lisbeth Salander s'enfrontarà a la seva germana Camilla (Kira), oposada en tot a ella però tan potent com ella. Aquesta novel·la transcorre per escenaris nòrdics, però escapa als escenaris habituals de Larsson, i passa pel Nepal, per Praga, per Moscou... La novel·la és una denúncia de les campanyes d'odi a la xarxa, de les fake news i de la violència de gènere. Una nova aposta per una fórmula guanyadora.