Netflix ha anunciat que ha adquirit els drets de 'Sailor Moon Eternal', pel·lícula estrenada al Japó aquest mateix any que forma part de la saga 'Sailor Moon', sèrie que va ser el passaport per a molts a l'univers de l'anime. 

Tot i que llicenciada en química farmacèutica, Naoko Takeuchi  és una de les maganakes més admirades i aclamades. Popularitat derivada molt especialment de la seva sèrie de 1991, 'Sailor Moon', manga que aquell mateix any es va publicar per primera vegada a la revista Nakayoshi, una de les capçaleres més seguides del gènere, publicación de la qual han sorgit títols ja incunables com 'Candy Candy', 'Magic Knight Rayearth' o 'Tokyo Mew Mew'.

La gata que va salvar la Terra

'Sailor Moon' és la història de la Bunny Tsukino (en japonès: Usagi Tsukino) una adolescent a qui tot li canvia quan coneix per una gata anomenada Lluna membre d'un grup secret que té com a missió salvar la Terra de futurs invasors malignes. La versió televisiva, 200 capítols repartits entre cinc temporades que es van començar a emetre el 1992, va ser la porta d'entrada de tota una generació ( i de dues) al món de l'anime.

A Catalunya, la sèrie no va arribar fins una dècada més tard, quan va ser estrenada,  l'1 d'octubre de 2001, pel canal K3. Molts anys després tornaria a antena, aquesta vegada des del reformulat Canal Super 3. Des d'aleshores, els molts seguidors de la sèrie casa nostra, s'havien quedat orfes, carència que ara podran pal·liar gràcies a Netflix, on els gourmets del maga ja poden gaudir de produccions com 'Sakura: Cazadora de cartas', 'My Hero Academia', 'Violet Evergarden' o 'Back Street girls Gokudolls', 'Los Caballeros del Zodiaco', 'Neon Genesis Evangelion' o, el clàssic entre clàssics, 'Mazinger Z'.

S'estrenarà el juny

La plataforma de visionat per streaming ha anunciat que ha adquirit els drets de 'Sailor Moon Eternal' (de nom complet 'Pretty Guardian Sailor Moon Eternal La Pel·lícula parts 1 & 2'). No només això sinó que ha anunciat, comunicat que han acompanyat d'un nou trailer de la producció, que la seva data d'estrena serà el 3 de juny de aquest mateix any.

'Pretty Guardian Sailor Moon Eternal', que al Japó es va estrenar aquest mateix any, se centra en "el creixement de les Sailor Moon, tant com adolescents com en la seva faceta de guardianes, i també en temes romàntics entre Chibi-Usa i Helios".