L'actor i comediant nord-americà  Burt Reynolds ha mort aquest dijous als 82 anys d'edat sense que hagi transcendit la causa de la mort, segons han informat diverses pàgines web especialitzades en cine. Reynolds va ser nominat a l'Oscar com a millor actor secundari l'any 1997 per la pel·lícula Boogie Nights i és conegut per haver participat en més d'un centenar de films.

L'actor va saltar a la fama amb la pel·lícula Deliverance, dirigida per John Boorman, interpretant un amant de la natura que animava als seus amics per baixar un riu amb canoa. Tot i que el seu caixet es va disparar quan va participar en un film de Woody Allen, concretament Tot el que vostè volia saber sobre el sexe (però mai es va atrevir a preguntar), l'any 1972.

L'últim cop que va aparèixer en públic va ser al festival de Cine de Tribeca, a Nova York, l'any 2017 acompanyat de Robert de Niro. Aleshores se'l va veure molt desmillorat i fràgil, ajudat per un bastó.

En els últims mesos, Reynolds estava participant en el rodatge de la pel·lícula Once Upon a Time in hollywood, l'últim projecte de Quentin Tarantino, que veurà la llum l'agost de l'any que ve.