Joan Manuel Serrat ha gravat una nova versió del seu clàssic "Mediterráneo", en suport a la campanya "Casa Nostra, Casa Vostra" que, sota l'eslògan "Volem acollir" reclama que s'atenguin les necessitats dels refugiats. En aquesta versió, Serrat ha comptat amb la col·laboració de molts músics que s'han volgut sumar a aquesta reivindicació. Han participat, en aquesta gravació, Judit Neddermann, Estopa, Manolo García, Ismael Serrano, Gemma Humet, Gossos, Jofre Bardagí, Els amics de les Arts, Antonio Orozco, Pablo López, Joana Serrat, Shuarma, Santi Balmes (de Love of Lesbian), Marina Rossell, Manu Guix, Sidonie, Elèctrica Dharma i el sirià Feras Almalat. 

Amb aquesta gravació, i tota la campanya, Casa Nostra, Casa Vostra, vol deixar clar que la Mediterrània no pot continuar essent la tomba dels refugiats: "Volem acollir persones que fugen de les guerres, de la fam, de la persecució política, per motius d’orientació sexual o per les seves creences. Però també volem acollir aquelles persones que ja són aquí i segueixen tenint dificultats per desenvolupar una vida digna. A totes aquestes persones els volem dir: casa nostra és casa vostra".

Un dels plats forts d'aquesta campanya serà el concert que se celebrarà el dia 11 de febrer al Palau Sant Jordi i al que ja hi han confirmat la seva assistència més de 50 músics. Ja s'han venut el 80 % de les entrades (que tenen preus que oscil·len entre els 15 i els 60 euros). Algunes zones del Palau ja són plenes però per internet encara es poden comprar entrades per a les altres. Per altra banda, els organitzadors demanen també a la gent que signi el manifest en favor dels refugiats, que participi en les mobilitzacions en favor als refugiats i que ofereixi donatius a Casa Nostra, Casa Vostra.