Aquesta tarda José Antich presentarà el Club El Nacional a Vic. L’acte, obert a tothom, comptarà amb la presència també d'Iu Forn i la intervenció confirmada de l'alcaldessa de la ciutat, Anna Erra, a part d'altres personalitats de la comarca d'Osona. La xerrada de l'editor d'ElNacional.cat se celebrarà a la Sala Modernista del Casino de Vic (C/Jacint Verdaguer, 5) a les 19.00h, tocarà diversos temes de l’actualitat política i reflexionarà sobre el paper del periodisme digital en la societat actual. Serà la primera de les dotze presentacions comarcals que el Club El Nacional oferirà arreu del país aquest 2020, després d’haver presentat el projecte d'ElNacional.cat a Tarragona, Lleida i Girona durant la passada tardor.

join us for a ride! (7)

L’obertura de portes serà a les 18.50h i funcionarà amb el sistema “el primer que arriba, el primer que s'asseu”, per bé que els socis del Club El Nacional de la Plana de Vic tindran el seu lloc assegurat en les primeres fileres.

El Club El Nacional és el projecte que des d’ElNacional.cat vam engegar el passat 1 d’octubre i amb el qual volem seguir ampliant la nostra comunitat de lectors compromesos amb el país i, sobretot, amb la informació directa i en directe. Quatre anys després de la seva fundació, des d’ElNacional.cat seguim creient que el periodisme és una eina per explicar i entendre millor la nostra realitat; per aquest motiu el Club El Nacional és un espai de confluènciaper a aquells que confien en nosaltres, ens estimulen amb els seus elogis i les seves crítiques, i amb qui compartim una visió de Catalunya.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat