A partir del 21 de novembre i durant una setmana, el concurs ‘El gran dictat’, presentat per Òscar Dalmau jugarà amb concursants del País Valencià, la Catalunya Nord, la Franja de Ponent i les illes Balears.

A partir de dilluns, TV3 emetrà ‘El gran dictat territori’, quatre programes especials dedicats cadascun a un territori diferent de parla catalana. Concursants del País Valencià, la Catalunya Nord, la Franja de Ponent i les illes Balears competiran per endur-se un premi de 1.000 euros. En aquests programes, els continguts de les proves tindran en compte les variants de cada parlar i recolliran aquelles paraules i expressions més habituals de cada territori.

Però les sorpreses d’aquí a finals d’any encara no han acabat. Abans del comiat definitiu, que serà el dia de Sant Esteve, hi haurà una altra tanda d’especials. Del 5 al 9 de desembre, diversos famosos participaran al programa per una bona causa: recaptar diners per a La Marató de TV3, dedicada aquest any als ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques.

Per Sant Esteve, l’últim ‘Gran dictat’

Després de set anys en antena, el programa tancarà definitivament les portes el 26 de desembre amb “L’últim gran dictat”, una versió especial del concurs d’una hora i mitja que s’emetrà en “prime time” i que comptarà amb “cameos” de personatges molt coneguts. En aquest programa de comiat, Òscar Dalmau també revelarà en exclusiva el motiu real del final definitiu d’un concurs que ja ha fet història.