Per fi és divendres! Una bona notícia no només per l’arribada del cap de setmana sinó també perquè és el dia en què la majoria de plataformes ens fan arribar les seves estrenes. L’excepció en aquest cas ha estat Netflix, que presentava ahir la seva proposta còmica protagonitzada per Will Arnett, però Apple TV+, HBO Max i Amazon Prime ens ofereixen les seves novetats avui. Un segrest del fill d’una directiva amb quatre sospitosos, la segona temporada de Raised by Wolves i la conspiració per culpar un policia d’un assassinat ja estan disponibles perquè les pugueu gaudir aquest cap de setmana.

1
Suspicion (Apple TV+)
Les estrenes de sèries que no et pots perdre aquest cap de setmana

Uma Thurman interpreta el paper d’una directiva a qui quatre desconeguts li segresten el fill al passadís d’un hotel de Nova York. La investigació té quatre sospitosos que s’hi allotjaven aquell dia, però cap d’ells sembla tenir relació amb els altres, més enllà de ser britànics. Amb el dubte de saber si són qui diuen ser, el misteri anirà creixent al mateix temps que Thurman s’ha d’enfrontar a uns mitjans de comunicació que l’acusen d’haver deixat de banda les seves obligacions maternes. Basada en una sèrie israeliana titulada False Flag, Suspicion comptarà amb vuit capítols, dels quals ja es poden veure els dos primers.

2
Raised by Wolves T2 (HBO Max)
Les estrenes de sèries que no et pots perdre aquest cap de setmana

La sèrie produïda per Ridley Scott sobre dos androides que han de criar un grup d’infants en un planeta deshabitat va ser una de les grans sorpreses de la ciència-ficció del 2020 i va deixar moltes preguntes obertes per una segona temporada que arriba avui. En aquesta, la Mare (Amanda Collins) i el Pare (Abubakar Salim) s’uniran amb els seus fills humans a una colònia atea, però integrar-se en una societat serà només un dels seus problemes, ja que arribaran dues grans amenaces. D’una banda, el soldat ateu interpretat per Travis Fimmel, exprotagonista de Vikings, i, de l’altra, el “fill natural” en forma de serp que va tenir la Mare al final de la primera temporada.

3
Reacher (Amazon Prime)
Les estrenes de sèries que no et pots perdre aquest cap de setmana

Basada en les novel·les de Lee Child, narra la història de Jack Reacher, un veterà investigador de la policia militar que viatja per Estats Units amb poc més que allò essencial un cop ha tornat a la vida civil. Però quan arriba a la ciutat de Margrave (Georgia) es troba amb un cas d’assassinat del que serà acusat. Intentant demostrar la seva innocència, Reacher anirà descobrint una conspiració creada perquè sigui condemnat, de manera que haurà d’utilitzar tots els seus antics recursos per sortir d’una situació d’on només algú amb la seva força i intel·ligència en podria escapar.

4
Murderville (Netflix)
Les estrenes de sèries que no et pots perdre aquest cap de setmana

La darrera novetat per veure aquest cap de setmana és una comèdia curiosa i molt esbojarrada. Will Arnett interpreta a un excèntric inspector de policia que haurà de resoldre un cas d’assassinat a cada un dels sis capítols de la sèrie. Per fer-ho, tindrà l’ajuda de convidats especials de renom, com Sharon Stone o Conan O’Brien, però també un gran hàndicap: no hi ha guió. Esprement tot l’humor que pot generar una investigació improvisada, els protagonistes hauran d’acabar culpant a un personatge de l’assassinat al final de cada episodi, i, molt probablement, no l’encertaran.