El 28 de gener s'estrena Fortuna (Segell Microscopi), l'àlbum de debut de Clara Poch i Marçal Calvet, una proposta amb la que els dos músics pretenen crear la seva pròpia etiqueta dins de les arts escèniques. A Revers us oferim en exclusiva una de les primeres cançons, Deixeu-nos parar.

Poch i Calvet, cofundadors de la Companyia Mumusic Circus, han desenvolupat una extensa carrera en carrers i teatres d'arreu d'Europa, especialitzant-se així en l'art de la música en viu. Aquest, però, és el seu primer àlbum d'estudi.

El tema que estrenen a ReversDeixeu-nos parar, és, segons la discogràfica, "una al·legoria d’aquest últim any, marcat pel coronavirus". “Ens ha servit a tots per descansar, però quan la situació ho ha permès, la societat ha recaigut en el ritme frenètic. No hi ha manera de trobar un equilibri entre l’aturada total i l’hiperactivitat”, expliquen Poch i Calvet.

El videoclip del tema, dirigit per Jordi Perdigó, compta amb música en directe i va ser rodat al Teatre Ateneu de Sant Celoni. A banda dels dos protagonistes, hi col·labora un gran artista de l'escena musical catalana, Joan Colomo, qui es fa càrrec del baix elèctric; i també Edi Pou, a la bateria.

El duo, que fins ara només ha revelat dues cançons, Deixeu-nos parar i Mota de Polvo, presentarà l'àlbum en un espectacle-concert que tindrà lloc el 13 de febrer al Mercat de les Flors de Barcelona.