Estopa va encendre aquest dissabte al vespre el públic en el primer dels dos concerts d'aquest cap de setmana al Palau Sant Jordi de Barcelona. Fidels al seu estil, el duet de Cornellà va convidar els grans èxits de la seva carrera amb els últims temes del nou disc 'Fuego!' davant d'un públic entregat que havia exhaurit totes les entrades. Al llarg de dues hores, els germans David i José Manuel Muñoz van 'cremar' 20 anys de trajectòria musical i van tocar cançons que els assistents van corejar com si fossin himnes.

El recital va obrir amb 'Tu Calorro' i 'Vino Tinto', però un dels moments més aclamats de la nit va ser quan el grup ha cantat 'Fuego', tema que dóna nom al disc i a la gira. 'Como Camarón' va ser, per a la seva banda l'encarregat de ha posat punt final al concert. Entre mig, una trentena de cançons, amb les que el duet va passar per tota la seva trajectòria i va interpretar set temes del nou disc, que va sortir a la venda el 18 d'octubre, coincidint amb el vintè aniversari del llançament del seu primer treball. 

El públic del Sant Jordi va demostrar que se sabia fins i tot els èxits de l'onzè àlbum i no va parar de saltar i cantar uns temes que són fidels a l'estil d'Estopa. A banda del 'single'' han sonat 'Atrapado', 'Camiseta de rockanrol', 'Corazón sin salida', 'Pobre Siri', 'Yo no estoy loco' i 'El último renglón'. Durant aquesta última, les llanternes dels mòbils van fet un mosaic de llum que va il·luminar el Palau. 

Finalment, els clàssics 'Pastillas de freno', 'Ya no me acuerdo', 'El del medio de los chichos' o 'Me falta el aliento', van ser algunes de les cançons en les quals la veu del Sant Jordi ha tapat fins i tot la del vocalista. Els germans Muños van argair al públic barceloní l'acollida durant tot el concert, fins i tot canviant algunes lletres de les cançons per adaptar-les al públic.

"Ens heu vist, néixer créixer i fins i tot reproduir-nos. Gràcies Barcelona, heu sigut la nostra autèntica família" o "quina bona acollida! És un luxe poder continuar fent discos i que vosaltres continueu aguantant-nos, 20 anys ja", van ser alguns dels clams dels dos germans cap al públic, que es van dirigir en castellà al públic i en algunes vegades en català, llengua que també han fet servir per cantar una versió de rumba del tema 'Me'n vaig a peu' de Joan Manuel Serrat.

La gira 'Fuego' tornarà a fer una parada al Palau Sant Jordi aquesta mateix diumenge, després d'haver passat ja per Pamplona, València i Màlaga.