Vols sentir-te xef d'alta gastronomia però sense sortir de la teva cuina? Això ja és possible amb el nou servei delivery d'Espacio Uma, un restaurant d’autor que s'ha adaptat a la perfecció al confinament i fa menjar per endur amb instruccions a l’estil Ikea. Fer plats amb l'estètica i el sabor del xef Iker Erauzkin ara és més fàcil que mai!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Espacio UMA (@espaciouma) el

Espacio Uma va posar en marxa l’aventura de Móntatelo en casa per minimitzar les pèrdues durant el tancament pel confinament, però tal com assegura Anna Yebenes, responsable del restaurant, a ElNacional.cat, és un servei que ha arribat amb molta força per quedar-se.  

És un servei que a més de cobrir la necessitat bàsica d'alimentar-nos, afegeix una part lúdica als àpats

Com ens podem fer el nostre plat pas a pas?

El restaurant fa entrega al client d'un lot amb tots els ingredients que s'han de fer servir en la recepta, acompanyats d'unes instruccions que et guien pas a pas, com ho farien les instruccions de qualsevol moble d'Ikea. Perquè, com diu Yebenes, la immensa majoria de gent que ha comprat a Ikea sap que hi ha unes instruccions lògiques i senzilles que fan que la gent pugui construir mobles sense un coneixement previ. (Aquí, però, no faltarà cap ingredient clau).

La recepta pas a pas com unes instruccions d'Ikea

Instrucciones Espacio UmaInstrucciones material espacio uma

La principal característica de Móntatelo en casa és la cura d’absolutament tots els detalls, és per això que els lots inclouen tot allò que es necessita per a l'elaboració del plat. El client rep el que ells anomenen mise en place, "perquè pugui jugar a ser un gran xef", afirma Yebenes. "El client no ha de tenir cap ingredient de la recepta a casa. Si s'ha de donar un toc final de tres escames de sal, aquestes també les posem dins del lot". 

Actualment tenen tres entrants, tres principals i tres postres, tots ells inclosos en el menú degustació del restaurant. Tot i això, volen anar incorporant o modificant els plats a mesura que avanci el projecte. Aquests són alguns dels plats que pots elaborar

ore oreja

ore ingredientes

ØRE: Mar i muntanya d'orella de porc, tripa de bacallà, escamarlà i caviar

RIBBE

RIBBBE ingredientes

RIBBE: Costella de vedella estil coreà, crestes de gall i trinxat de kimchi
 

HOST

HOST ingredientes

HØST: Bescuit de cacau, cremós de tòfona i trompetes de la mort

I el més important: tot el que s’ha de cuinar t’ho envien preparat, per tant, no has de patir per si la cocció és la correcta o per embrutar cap estri de la cuina més enllà del plat per menjar. Al seu Instagram podeu veure una demostració de l'elaboració del plat.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Espacio UMA (@espaciouma) el

L’empresa és molt petita i per això, fins ara, era el xef qui feia el repartiment a Barcelona i voltants, però, a partir del 8 de maig, el servei estarà disponible a escala nacional. A què esperes per sentir-te com un gran xef?