La Fundació la Caixa reobrirà el seu museu de la ciència per tornar a apropar el coneixement al públic a partir del dilluns 15 de juny, després d'adaptar el seu concepte museogràfic interactiu als nous protocols de seguretat implantats arran de la crisi de la Covid-19.

CosmoCaixa reprendrà l’activitat inicialment amb un terç de la capacitat. Els seus sis mil metres quadrats d’espai expositiu, basats en l’experiència tàctil, s’han reinventat per mantenir la qualitat de la visita i alhora garantir totes les garanties sanitàries.

Per això, la Fundació la Caixa facilitarà la presència d’una sèrie d’educadors especialitzats en temes científics, que s’encarregaran de convertir la visita al museu en un recorregut apassionant per la Sala Univers, el Bosc Inundat, el Mur Geològic, l’exposició temporal Sabres i mastodonts i la Plaça de la Ciència.

Cosmocaixa fundació "la Caixa"

Es reprenen les activitats d'estiu

Com ja és habitual dins de la programació d’activitats d’estiu del museu, tornen les CosmoNits de pel·lícula, que es projectaran a la Plaça de la Ciència. Mutacionés el cicle de ciència-ficció que protagonitzarà les nits dels dijous de juliol i agost del 2020.

"La reobertura de CosmoCaixa ha estat un gran repte, ja que es tracta d’un museu molt interactiu. La presència d’educadors al llarg del recorregut i l’automatització d’algunes instal·lacions permetran que la visita continuï sent enriquidora per a tots els públics", ha declarat la directora general adjunta de la Fundació ”la Caixa”, Elisa Durán.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat