Per passar les hores a casa hi ha un munt d'activitats: cuinar, ballar, llegir i, per una majoria, fer servir el mòbil. L'última moda que comença a circular pels grups de Whatsapp és la possibilitat de tenir un tauró en 3D dins de casa.

Des de Google, s'ha d'anar al cercador i escriure la paraula tauró. En el resum de respostes que ofereix hi ha la d'un tauró amb totes les característiques especificades: animal de 20-30 anys, pot arribar als 50km/h i viu en llibertat.

20200327 155046

Un cop apareix la fotografia, s'ha de clicar "veure en 3D" i la pàgina remet a una altra on s'ha de tornar a clicar una nova opció "veure en el teu espai". Aleshores, el tauró passa a projectar-se a través de la pantalla allà on et trobis en aquell moment i dona l'opció de fer-se fotos amb ell al costat, tocant-lo o fins i tot jugant amb l'animal. L'èxit d'aquesta distracció ha fet que fins i tot circulin tutorials per tenir el tauró instal·lat a casa. Aquest vídeo fet pel Centre Infantil Petit Tresor de Barcelona ens ho explica.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat