Esperar un avió pot ser força avorrit. Tot i que alguns opten per matar el temps donant un cop d'ull a les botigues o llegint un bon llibre, la majoria prefereix passar una estona amb el telèfon mòbil o la tauleta. I també, per molts, connectar-se a Internet esdevé un requisit indispensable.

"Wifi? Hi ha wifi?" i "És gratis?" són algunes de les preguntes que es repeteixen als aeroports aquests dies de Nadal, en què l'afluència de passatgers es multiplica. Per estalviar-te preguntar, ara un mapa et posa les coses més fàcils i et permet saber si hi ha una xarxa wifi disponible als aeroports d'arreu del món, quina contrasenya té i si hi ha una limitació de temps per utilitzar-la.

El bloguer de viatges Anil Polat ha publicat aquesta informació no només en forma de mapa, que es pot consultar en línia, sinó també a través d'una aplicació (WiFox) per a iOS i per a Android, que et permet accedir a les contrasenyes sense necessitat d'Internet. D'aquesta manera, l'espera es farà menys feixuga i no caldrà desesperar-se per trobar una xarxa wifi.

Tant el mapa com l'app s'actualitzen constantment i els usuaris poden enviar missatges per fer contribucions.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat