Una de les activitats que més triomfa amb els nens durant aquest confinament és dibuixar. Creieu que ja heu fet tots els dissenys possibles? Ja no teniu més idees? Un bon dibuix són les flors, i en concret les roses. Fàcils i boniques de fer, fins i tot pels més petits. Ideals per decorar la vostra casa ara que s'aproxima Sant Jordi. Per això, a continuació t'expliquem diversos trucs i consells per dibuixar una rosa.

Com dibuixar una rosa pas a pas

En aquest vídeo tutorial pots anar seguint els passos que fa el dibuixant. Un cop acabada, podràs donar-li un toc de color!

Si no esteu convençuts d'anar seguint com ho fa el dibuixant, potser és perquè voleu una base on començar a fer el vostre dibuix. Aquí teniu els 7 passos per dibuixar una rosa pas a pas.

dibujo rosa

Com dibuixar una rosa d'una forma fàcil

En aquest cas, el dibuix de la rosa està fet amb unes línies molt més senzilles que les anteriors. Ideal per fer amb els més petits!

Si el que preferiu és pintar i no dibuixar, sempre podeu imprimir una silueta d'una rosa i pintar-la al vostre gust. 

Dibuix d'una rosa per imprimir

 

dibujo rosa pintar

dibujos de flores para colorear

 

Si ja teniu la tècnica perfeccionada, poseu-la a prova amb nous dissenys. Què us sembla fer el vostre nom decorat amb les roses? Aquí us deixem una idea de com fer-ho.

abecedario rosa

Animeu-vos a practicar aquest dibuix i ompliu de flors la vostra casa!