Arran de l’experiència al capdavant del TN de TV3 durant els anys del Procés, Toni Cruanyes reflexiona a Un dels nostres (Edicions 62) sobre el conflicte català i el paper de les identitats en el món global del sXXI. Com es van viure els fets de l'octubre de 2017 des del cor del programa de màxima audiència del país? Què va suposar l'etapa de corresponsal a Europa per a Cruanyes? Quina és la seva relació amb els protagonistes de l'actualitat? El periodista barceloní desvetllarà algunes d'aquestes preguntes en el col·loqui exclusiu que mantindrà dijous 11 de juny a les 18.00h amb els subscriptors d'ElNacional.cat, que poden apuntar-se a la xerrada reservant plaça al correu club@elnacional.cat.

Toni Crunayes mascareta @toni cruanyes

Àgora ElNacional, converses directes i en directe

En la reunió, a través de Zoom i amb un aforament màxim de 25 persones, Cruanyes repassarà els temes dels quals parla al llibre, des del referèndum de l'1 d'Octubre fins al judici al Tribunal Suprem i la tensió viscuda per les amenaces continuades contra TV3. Des de fa tres mesos i per culpa del confinament, els actes exclusius del club de subscriptors d'ElNacional.cat es realitzen en línia i a través de conferència. En aquest temps els nostres subscriptors han pogut gaudir dels diversos col·loquis privats sobre l'actualitat que hem celebrat, titulats Àgora ElNacional. Des de Bea Talegón fins a Najat El-Hachmi passant per Ada Parellada, Cesk Freixas, Santiago Niño-Becerra, Isona Passola, Joan Canadell o Enric Calpena, la nostra comunitat de subscriptors accedeix setmana rere setmana a una reunió virtual en la qual escoltar i ser escoltats per personalitats de la primera línia de l'actualitat.

Fer-se subscriptor d'ElNacional és molt senzill

ElNacional.cat va néixer amb el propòsit que, d'una vegada per sempre, el relat mediàtic sobre Catalunya no es cuini a Madrid, ni tampoc en contra dels interessos dels catalans. Des de fa vuit mesos hem posat en marxa el nostre club de subscriptors, un lloc de confluència de tots aquells que confien en nosaltres, ens estimulen amb els seus elogis i les seves crítiques i amb qui compartim una visió de Catalunya. Si voleu ser-ne membres i ajudar-nos a seguir sent el mitjà digital de referència a Catalunya, només heu de clicar aquí i començar a formar part de la nostra família.