El dilluns 9 de desembre José Antich presentarà el Club El Nacional a les Terres de Ponent. La xerrada serà la segona de les tres presentacions territorials que el Club El Nacional ofereix arreu del país, després d’haver aglutinat quasi 100 persones en la primera, a Tarragona. L’acte, obert a tothom, comptarà també amb la presència de Jordi Barbeta i Iu Forn, tocarà també diversos temes de l’actualitat i se celebrarà a la Sala d’Actes de la Cambra de Comerç de Lleida (C/Anselm Clavé, 2) i serà a les 19.00h.

El Club El Nacional és el projecte que des d’ElNacional.cat vam engegar el passat 1 d’octubre i amb el qual volem seguir ampliant la nostra comunitat de lectors compromesos amb el país i, sobretot, amb la informació directa i en directe.

sala general el club tarragona

Quatre anys després de la seva fundació, des d’ElNacional.cat seguim creient que el periodisme és una eina per explicar i entendre millor la nostra realitat; per aquest motiu el Club El Nacional és un espai de confluènciaper a aquells que confien en nosaltres, ens estimulen amb els seus elogis i les seves crítiques, i amb qui compartim una visió de Catalunya.

Cartell Lleida

L’obertura de portes serà a les 18.50h i funcionarà amb el sistema “el primer que arriba, el primer que s'asseu”, per bé que els socis del Club El Nacional de la província de Lleida tindran el seu lloc assegurat en les primeres fileres.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat