Albert Rivera i Inés Arrimadas han llançat sengles piulades en què reivindiquen la figura de l'advocada Clara Campoamor, en el 46è aniversari de la seva mort. Campoamor va ser la feminista que va impulsar el vot femení durant la Segona República. Hi ha qui atribueix les piulades al fet que Ciutadans estaria perdent vots entre les dones a causa de la seva tebiesa envers la violència de gènere; la seva base electoral només creix entre els homes.

Però la piulada de Campoamor no ha estat completament encertada. En primer lloc, Rivera afirmava que Campoamor "derrotó a los que se oponían al voto femenino, desde socialistas a conservadores", quan en realitat, si es va imposar el vot femení, va ser gràcies al vot de la majoria dels diputats socialistes -que, després de divisions internes i polèmica, van acabar votant a favor-. Isaías Lafuente, autor d'una autobiografia fictícia de Campoamor i un dels grans experts en el personatge, ha contextualitzat amb precisió el procés de concessió del vot femení:

Però també molts tuitaires han apuntat que Campoamor va morir exiliada a Suïssa, perseguida per la dictadura, per negar-se a complir les lleis vigents.

Les xarxes s'han omplert de missatges que ironitzaven sobre el fet que Ciutadans intenti aprofitar-se de la figura de Campoamor. Molts internautes han indicat que el pensament de Ciutadans està ben allunyat del de Clara Campoamor.

Les xarxes no han parat de bullir amb aquest tema i la gran majoria de les piulades eren molt crítiques amb els líders de Ciutadans.