La Festa del Cinema torna aquest 3, 4 i 5 de maig amb la millor cartellera i només a 3,50 euros l'entrada. Serà la primera vegada que se celebri sense mascareta ni restriccions després de la pandèmia, i les previsions s'acosten a les xifres del 2019, quan més 2 de milions de persones van assistir a les sales de cinema —en aquell moment, a 2,90 euros—. A Barcelona s'han sumat a la iniciativa un total de 16 cinemes, i serà l'ocasió perfecta per fer una bona marató d'estrenes, èxits cinèfils o cinema d'autor.

Alcarràs Carla Simón
Alcarràs va ser l'estrena més vista del passat cap de setmana. / Avalon

Alcarràs, El hombre del norte o Bèsties fantàstiques són algunes de les pel·lícules que estan omplint les sales, però també es podrà veure la nova de Sonic, el terror de X o inclús CODA, la pel·lícula guanyadora de l'Oscar que encara està programada en vàries sales. Totes elles i moltes més es poden veure en aquests cinemes de Barcelona, que participaran en la Festa del Cinema d'aquest 2022.

- Arenas de Barcelona Multicines: 12 salas
- ​Aribau Multicines: 5 sales
- Balmes Multicines: 12 sales
- Bosque Multicines: 8 sales
- Cinemes Girona: 3 sales
- Cinesa Diagonal: 11 sales
- Cinesa Diagonal Mar: 11 sales
- Cinesa Som Multiespai: 16 sales
- Cinesa La Maquinista: 12 sales
- Glòries Multicines: 8 sales
- Gran Sarrià Multicines: 8 sales
- Renoir Floridablanca: 7 sales
- Verdi Barcelona: 5 sales
- Verdi Park: 4 sales
- Yelmo Icària: 15 sales
- Yelmo Comedia: 5 sales

Com i on es poden comprar les entrades?

El tràmit és molt senzill. Per gaudir de la Festa del Cinema, el primer que cal fer és registrar-se a la seva pàgina web oficial, amb l'excepció dels majors de 60 anys i dels menors de 14. Un cop fet, les entrades es podran comprar tant a través d'Internet com a la taquilla dels cinemes.