Torna una de les festes culturals més celebrades dels últims anys després del parèntesi pandèmic: la Festa del Cinema amb entrades a només tres euros i mig. Durant tres dies, del 3 al 5 de maig, moltes sales d'arreu ofereixen entrades a preu reduït per potenciar el setè art. S'hi podran veure tan les noves estrenes, com Alcarràs, com qualsevol film que ofertin els diferents cinemes.

Per poder gaudir dels descomptes, però, és necessari acreditar-se a la web de la Festa del Cinema, tot i que les entrades es podran comprar a través d'Internet i també a la mateixa taquilla. 

sala de cinema
La Festa del Cinema es farà per primer cop en dos anys sense mascaretes. / Luis Quintero

Tornar al cinema sense mascareta

La Festa del Cinema es farà per primer cop en dos anys sense mascaretes ni cap mena de restriccions. En pandèmia, se'n va fer una edició el setembre del 2021, però l'anterior ja va ser l'octubre del 2019, quan la covid encara no existia. Les dades indiquen de la bona salut d'aquesta iniciativa, que durant tres dies posa el cinema al centre: l'últim any prepandèmic, va reunir més de dos milions d'espectadors amb uns preus de 2,9 euros l'entrada.