La plataforma xinesa Douyin ha censurat la sèrie infantil "Peppa Pig" i ha retirat del seu servidor més de 30.000 capítols.

Ara, el famós personatge britànic, comparteix secció a la plataforma amb continguts censurats com transvestits, nuesa excessiva o contingut eròtic.

Els mitjans xinesos han donat suport a la censura i han criticat la sèrie de dibuixos animats ja que consideren que genera "addicció" en els nens. Creuen, a més, que hi ha un "excés comercial" del personatge i defineixen "Peppa Pig" com una icona "subversiu" i "antisocial".

El diari oficial del partit comunista xinès, El Diario del Pueblo, va denunciar que els estudiants "busquen diferenciar-se amb els productes de la sèrie". Consideren que el marxandatge comercialitzat per la sèrie afavoreix les falsificacions, i per tant, creuen que promou un acte il·legal.

"Peppa pig podria danyar la moral"

El diari va criticar que el personatge "s'ha convertit en una icona de la subcultura d'una joventut hostil als valors dominants, sovint sense educació i sense feina estable."