Aquesta tarda a les 19.30h l'escriptora Carlota Gurt, recentment guardonada amb el Premi Mercè Rodoreda 2019, ens presentarà el seu primer i elogiat recull de contes, Cavalcarem tota la nit, un compendi amb una quinzena de narracions profundes, introspectives, poètiques i que tracten temes tan humans com la passiói, l'amor o el dol. L'autora conversarà a través del canal de Youtube d'El Nacional amb els membres del Club, que prèviament han enviat les seves preguntes a Gurt, en un col·loqui que tindrà la moderació de Pep Antoni Roig.

cavalcarem tota la nit carlota gurt

El coronavirus ha impedit que enguany omplim els carrers de llibres i roses, però des d'ElNacional.cat hem volgut apropar la cultura als nostres lectors amb tres actes on abordarem com encara la literatura, les arts escèniques i el cinema la crisi post-coronavirus. Com sempre, tots tres actes podran seguir-se en directe pel canal de Youtube d'El Nacional i els membres del Club poden enviar les seves preguntes o consultes a les convidades escrivint a club@elnacional.cat

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat