El cantant Tildo Muxart ha estat reconegut com a finalista en el Premi Talent Cambra en la categoria de Música i Composició.  Aquest guardó, atorgat per la Welcome Talent Society i la Cambra de Comerç de Barcelona, va ser lliurat juntament amb altres vint-i-sis corresponents a iniciatives emprenedores i creatives en els camps de la Indústria i el territori, el comerç i el turisme, la tecnologia, la ciència i el coneixement en el decurs d’un acte celebrat sense públic per causa de la pandèmia a la sala Luz de Gas de Barcelona.

Tildo Muxart ha realitzat la peça Hold On, amb la qual vol recordar la història d’un matrimoni que, veient que ella morirà aviat, decideix marxar de forma conjunta, el que és un reconeixement a una història d’amor i compromís. Escrita en anglès, és un single d’aquest jove autor que vol ser un clam a l’amor en un estil que combina una balada amb sonoritats de folk americà.

A l’atorgar-li la menció especial com a finalista, el jurat va valorar que la peça Hold On és una excel·lent interpretació musical, d’alta qualitat, d’estil impecable i d’un tema sensible del que cal parlar-ne més.

Aquesta cançó va ser una de les protagonistes del programa La Nit del Talent, realitzat per El Nacional, que va ser emès el diumenge 3 de gener pel Canal 33 i que era un compendi que recollia les cinc iniciatives emprenedores guanyadores més emocionants i impactants en aquesta sisena edició, caracteritzada pel confinament per la covid_19.

Welcome Talent Society

La Welcome Talent Society de Barcelona, presidida per Bru Recolons i Antoni Gelonch com a president d’honor, és una iniciativa ciutadana que vol cercar, difondre i reunir el millor talent català contemporani. Atorga uns Premis anuals en diverses categories. Els objectius de l’entitat són, entre altres:

- Identificar i fomentar la promoció de persones que amb el seu talent contribueixin a millorar la marca Barcelona i Catalunya

- Atraure com a associats a joves talents, personatges ja consolidats i amb talent reconegut, entitats i empreses que s'identifiquin amb el foment del talent i de les marques Barcelona i Catalunya.

- L’organització i la dotació de premis, l’organització d’exposicions, fòrums i altres formats de detecció de talent.

 

Barcelona, gener de 2020

https://www.premistalent.cat

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat