En pocs dies, podrem gaudir dels Premis Oscar 2024, també coneguts per Academy Awards. En aquesta gala anual es dona reconeixement a professionals de la indústria cinematogràfica com directors, actors i escriptors. Entre els premis, s'hi troba l'Oscar a la millor cançó original, pel qual ja tenim les 5 nominacions. Cal destacar que, normalment, els nominats a aquest premi amenitzen la gala amb actuacions musicals, que aquest any vindran servides per cantants de renom com Becky G i Billie Eilish. Vols saber quines són les cançons nominades als Oscars 2024? Segueix llegint! 
 

🔴 Oscars 2024, DIRECTE | Horari de la gala i última hora de la catifa vermella


🎬 Guanyadors dels Oscars 2024: tota la llista de pel·lícules i artistes

 

🟠 Nominats Oscars 2024: tota la llista de nominacions als premis de l'Acadèmia
 

🏆 Aquestes són les 9 pel·lícules amb més Oscars de la història de les estatuetes
 

🎦 On veure els Oscars 2024 en directe: horari i on veure per televisió
 

Nominacions a millor cançó original als Oscars 2024

1. Ryan Gosling - I'm Just Ken (Barbie)

I'm Just Ken és una cançó escrita per Mark Ronson i Andrew Wyatt que és interpretada per Ryan Gosling a la pel·lícula Barbie. Fa unes setmanes, la cançó ja va guanyar el premi a la millor cançó als Critic Choice Awards. 

2. Billie Eilish - What was I made for? (Barbie)

What Was I Made For és la segona cançó nominada de la banda sonora de Barbie, i s'espera que hi hagi una batalla entre les dues. Billie Eilish ja s'ha emportat el Globus d'Or a la millor cançó i dos Grammys amb aquest tema. L'artista ha declarat que aquesta és la primera cançó que va escriure amb el seu germà després d'un llarg bloqueig d'escriptor. 

3. Becky G - The Fire Inside (Flamin' hot)

L'artista de pop llatí s'ha guanyat la seva primera nominació a la millor cançó en els Oscars gràcies a The Fire Inside, un tema produït per la pel·lícula Flamin' hot i escrit per Diane Warren. Becky G no va poder contenir l'emoció i les llàgrimes en conèixer que era una de les nominades i no va tardar a compartir-ho a les xarxes socials. Això sí, per Diane Warren la nominació no és cap novetat, en total porta 15 nominacions al premi, tot i que no n'ha aconseguit cap. 

4. Jon Batiste y Dan Wilson - It never went away (American Symphony)

La cançó de Jon Batiste i Dan Wilson s'emporten la nominació a l'Oscar amb el tema creat per American Symphony, un documental d'un any de vida de Jon Batiste. It never went away celebra que l'amor és capaç de vèncer qualsevol obstacle. 

5. Osage Tribal Singers - Wahzhazhe (Los asesinos de la luna)

Wahzhazhe (A Song for My People) està composta per Nation Scott George i és interpretada en idioma Osage, la llengua nativa de la població nativa americana Osage. Aquesta nominació ha sigut una sorpresa per a molts, ja que s'esperava que Road to Freedom ocupes el seu lloc. 

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!