El 10 de març s'apropa, i amb ell la 96a edició dels Premis Oscar, un esdeveniment esperat amb anhel per la comunitat cinematogràfica i els amants del setè art. Després d'un any marcat per reptes per a la indústria del cinema, la cerimònia tindrà lloc en el prestigiós Dolby Theatre de Los Angeles, representant una oportunitat per celebrar els èxits i els talents destacats de la indústria.
 

🔴 Oscars 2024, DIRECTE | Horari de la gala i última hora de la catifa vermella

🎬 Guanyadors dels Oscars 2024: tota la llista de pel·lícules i artistes
 

Quan i a quina hora és la cerimònia?

L'esperada edició número 96 dels Premis Oscar porta una emocionant novetat que farà que els fans del cinema es preparin per a una experiència única. Aquest any, la gala començarà una hora abans del que és habitual, iniciant-se a les 16:00 hora local (1:00 de la matinada del diumenge 10 de març a Espanya). Prepara't per a una nit d'emocions que s'estendrà fins a les 4:30 de la matinada!

On puc veure la cerimònia en directe?

Prepara les teves crispetes i mantén-te despert, ja que la matinada de l'11 de març serà testimoni de la gala cinematogràfica més important. A les 20:30 del diumenge 10 de març, podràs sintonitzar el programa especial La nit dels Oscars 2024 a través de Movistar.

Maria Gómez liderarà un distingit equip de comentaristes que oferiran anàlisi detallada de les nominacions, els looks més impactants i, per descomptat, les pel·lícules que han deixat empremta a la indústria cinematogràfica. Entre els comentaristes es troben destacades personalitats del món de l'entreteniment i la moda, com els actors Adriana Ugarte i Miguel Ángel Muñoz, els reconeguts dissenyadors de moda María Escoté i Palomo Spain, i els periodistes especialitzats en cinema Alberto Rey i María Guerra.

Jimmy Kimmel: El Mestre de Cerimònies

L'Acadèmia de Hollywood ha anunciat que Jimmy Kimmel serà el presentador de la 96a edició dels Premis Oscar. Amb el seu característic sentit de l'humor, Kimmel promet oferir una nit memorable per als assistents i els televidents. La seva dona, Molly McNearney, coguionista del Jimmy Kimmel Live!, també serà part de l'equip com a productora executiva, assegurant una producció d'alta qualitat.

L'elecció de Kimmel com a presentador es basa en el seu exitós retorn el 2023, que va atreure una audiència significativa, destacant la seva capacitat per captivar l'audiència i fer que l'esdeveniment sigui inoblidable.

Les Pel·lícules Favorites per als Oscar 2024

Entre les pel·lícules que es perfilen com a favorites per als guardons, la parella Oppenheimer i Barbie lidera les prediccions. Oppenheimer, dirigida magistralment per Christopher Nolan, explora les tribulacions del pare de la bomba atòmica i es posiciona fortament en categories com millor pel·lícula i millor direcció.

D'altra banda, la versió de Barbie, dirigida per Greta Gerwig, manté el seu lloc al cim de les prediccions, malgrat la competència inicial de Pobres criaturas al començament de la temporada. Tot i que Barbie va fer història com la pel·lícula més taquillera de tots els temps, alguns adverteixen sobre possibles "desavantatges" per a les comèdies en els premis de l'Acadèmia.