Els Amics de les Arts han omplert La Paloma amb el primer de dos concerts especials de Nadal que el grup ofereix a la sala barcelonina. El trio ha repassat el seu repertori i ha comptat amb algunes col·laboracions, entre les quals destaca la de l'Orfeó Català, amb qui ha interpretat Vides llunyanes i Louisiana o els camps de cotó, que ha emocionat visiblement al públic. També ha pujat a l'escenari el cantant de rap català Lildami, amb qui han fet per primer cop en directe la cançó Saps fer-ho.

Dues hores de clàssics

El grup format per Joan Enric Barceló, Ferran Piqué i Dani Alegret han començat el concert interpretant diverses nadales i han detallat que el nou disc, titulat Les paraules que triem no dir, es publicarà el 5 de març del 2024. Al llarg de gairebé dues hores, els Amics de les Arts han fet un repàs del seu repertori amb algunes de les cançons mítiques com Jean Luc, 4-3-3 o Les coses.

La sala La Paloma s'ha impregnat d'un ambient molt nadalenc i en algunes ocasions fins i tot a l'escenari s'ha simulat que estava nevant. Es tracta del primer cop que el grup opta per fer un concert de Nadal i ha assegurat que per ells era molt especial. Aquest divendres Els Amics de les Arts repetiran el recital a la mateixa sala, també amb les entrades exhaurides, i després faran una petita aturada de concerts fins a finals de febrer. Tot i això, el grup ha assegurat que continuarà a ple rendiment durant el pròxim any.