El Palma Arena va obrir les seves portes diumenge a les 11:30 del matí per rebre més de 8.000 persones disposades a clamar a favor de la llibertat d'expressió. Es tractava del Gran Concert per la Llibertat d'Expressió, un macroconcert amb 40 grups de tot l'Estat com ara Antònia Font, Reincidentes, Berri Txarrak o Albert Pla. Tots els actes estan organitzats per l'associació Acallar.

El primer en actuar va ser el raper eivissenc Siker, perseguit per un suposat delicte d'enaltiment al terrorisme. Al llarg del matí també es va poder escoltar a Phussyon, Elgio, Tesa, Maria del Mar Bonet & Borja Penalba i Daniel Higiénico.

El to pop i les lletres fantàstiques dels Antònia Font han tornat a sonar de manera excepcional aquest diumenge a la nit al Palma Arena, han estat els encarregats de clausurar el concert. 

El cantautor Albert Pla ha fet gala del seu particular humor carregant amb força contra les forces d'estat, la monarquia, els bancs, els jutges i els polítics.

Abans, però, ha estat Kase O i Amparo Sanchez (Amparanoia) els que han escalfat els motors del concert al Palma Arena, enmig de crítiques contra l'actuació judicial a cantants i amb proclames a favor de la llibertat. El públic els ha respost entre aplaudiments i crits. En total, han estat més de 12 hores de música ininterrompuda amb una quarantena de grups vinguts de tot l'Estat.

El Palma Arena ha instal·lat dos escenaris on els artistes han anat alternant les seves aparicions amb concerts de vint minuts entre les dotze del migdia i dos quarts de dues de la matinada. 

La reaparició de Valtònyc

El cartell, ha comptat amb els tres rapers afectats per processos judicials: Pablo Hase, Elgio i Valtonyc, aquest darrer a l'estranger després que l'Audiència Nacional ordenés el seu ingrés a presó i que ha fet arribar un missatge reclamant unitat. Durant el concert a Mallorca s'han pogut sentir els raps 'No al Borbó' i 'Los Borbones son unos ladrones' i s'han cremat fotos del monarca.

pablo hasel foto rei ACN

fotos rei concert Palma ACN

El concert d'aquest diumenge ha estat el plat fort del cap de setmana que va arrencar ja divendres al Teatre del Mar amb l'espectacle Teatre per la Llibertat d'Expressió i seguint dissabte amb el concert de 40 grups illencs al centre Sa Possessió.