Comença una setmana centrada en resultats i en la FED. Amb un gran nombre d'empreses espanyoles i d'altres mercats publicant resultats, aquesta setmana tindrà bastants inputs micro i macro. Referent a la macro, la cita més important és la reunió de la FED en la qual no esperem gaires novetats, però en la qual a causa de la forta apreciació de l'EUR/USD de les últimes setmanes, qualsevol novetat en el comunicat pot generar volatilitat en les monedes.

No esperem que torni a pujar tipus d'interès abans de desembre però si podria donar alguna indicació sobre la reducció del balanç. Però també en el pla macro, coneixerem l'evolució dels PMI manufacturers i de servei en les principals àrees econòmiques. A Espanya i els EUA es publicarà divendres la primera estimació del PIB en el 2T17.

Per a Espanya el consens del mercat espera un creixement trimestral del 0,9% i una taxa anual del 3,1%. Als EUA s'espera un creixement trimestral anualitzat del 2,5%, millorant l'1,4% de l'1 T. Qualsevol decepció en aquest sentit pot debilitar encara més l'USD i reduir les rendibilitats del deute. En definitiva esperem una setmana amb bastanta volatilitat als mercats.