Amb la mirada en la pujada de tipus de la FED. La setmana passada va estar protagonitzada per diverses notícies que se suposava que anaven a moure el mercat, però el "gran dijous" es va quedar en pràcticament en res.

La caiguda del Banc Popular, les eleccions al Regne Unit, la reunió del BCE i la compareixença de l'exdirector de l'FBI als EUA, prometien despertar la volatilitat, però no ho han aconseguit, ja que els seus nivells continuen en mínims històrics als EUA i en nivells molt baixos a Europa.

Aquesta setmana està protagonitzada per la reunió de la FED. Amb una pujada de 0,25pb en el tipus de referència, estimada per tot el mercat, el curiós continua sent que ni l'USD no s'enforteix massa ni les rendibilitats del deute es tensen.

La rendibilitat del bo espanyol està en 1,41%, el nivell més baix des de finals de 2016, i el diferencial amb Alemanya es mou a prop del mínim de 100pb.

El més destacable de la passada setmana va ser la caiguda de les accions tecnològiques, com a resultat d'una presa de beneficis davant dels guanys de més del 15% l'any.

Avui no hi haurà dades macroeconòmiques rellevants, per la qual cosa esperem una sessió sense gaires canvis.