En una sessió d'atacs cibernètics d'alt nivell sobre companyies, l'Ibex no s'ha deixat vènçer davant d'aquest nou tipus de xocs externs. Telefónica ha apagat els ordinadors de la xarxa corporativa, advertint els seus clients.

En aquesta jornada que obre una nova fase en matèria d'operativitat, ACS, Gas Natural i Abertis han sobresortit amb els seus guanys, mentre ArcelorMittal i Indra es quedaven enrere. Els bancs han patit lleugers descomptes, a excepció del Popular encara que sense incórrer en seriosos temors ni dramatismes.

Per la seva part, el Govern ha aprovat la reforma de l'estiba incorporant els compromisos firmats per la patronal i els treballadors, el que obre millors perspectives per a les empreses i sectors exportadors.

Als EUA, la inflació va pujar un 0,4% a l'abril i la confiança dels consumidors segons l'índex de la Universitat de Michigan va millorar, pujant a 97,7 punts el maig des dels 97 punts anteriors.

No obstant això, es percep més risc en l'entorn com revela l'ascens del 0,74% del preu de l'or, fins a 1.232,29 dòlars. El petroli Texas pujava fins a 47,92 dòlars.

El Dow Jones retrocedia mitja sessió un 0,14%. La Borsa de Nova York no està deprimida, però sí més feble sentint-se en terra de ningú.