Als seus 52 anys, Jennifer López vaig poder presumir d'un estat de forma espectacular. La diva del Bronx és una de les més admirades per la seva aparença, en la que per a res no sembla que a JLo, com a tots els mortals, també li passen els anys. Però el que ostenta Jennifer no és casualitat, sinó el fruit d'una sèrie de sacrificis i esforços que duu a terme cada dia.

D'una banda, la cantant segueix una marcada i estricta dieta alimentària. Per a això, disposa a les seves ordres de fins a dos nutricionistes que treballen en conjunt per elaborar un menú saludable i equilibrat, a més de ric en antioxidants i ingredients que afavoreixen el sistema immunitari.

Mentrestant, la nord-americana també practica esport diàriament. Jennifer segueix una sèrie de rutines esportives dissenyades per experts a fi d'aconseguir un cos tonificat i perfilat.

A Jenifer López li encanten els leggings

Però això no és tot. Els looks que llueix també estan enfocats a afavorir la seva figura. I una de les peces que més li agraden són els leggings. Jennifer sol recórrer a aquesta peça sovint. Principalment quan practica deporti.

No obstant això, també els utilitza quan està fora del gimnàs. Encara que llavors recorre a alguns amb més glamour. Per exemple, els leggings que tenen efecte pell.

 

Zara té leggings amb efecte pell

Un look que ara pots imitar gràcies a Zara, que al seu catàleg proposa diferents opcions de leggings amb efecte pell. Per exemple, els leggings amb efecte pell extrallarg.

Leggings amb efecte pell de Zara

Aquests leggings de Zara es caracteritzen pel seu tir alt i el seu camal extrallarg, que farà que semblis més alta. I es completen amb un tancament lateral amb cremallera.

Aquests leggings amb efecte pell de Zara estan disponibles en talles que van de la XS a la XXL, i el seu preu és de 22,95 euros. I si no et convencen, només has de fer un cop d'ull al catàleg de Zara per trobar altres opcions de leggings amb efecte pell.