Per tots és sabut que els complements no són una peça més, ara tenen identitat pròpia. Amb ells aconseguim posar-li el fermall d'or al nostre 'look' o canviar-lo per complet. Són totalment imprescindibles. Joies, ulleres, gorres, bosses o sabates, entre d'altres. Precisament d'aquests últims us parlarem.

Ens hem ficat a la pàgina de Shein, el exitòs portal xinès del tèxtil, i hem trobat grans meravelles. La firma sol fixar-se en articles de luxe per convertir-los en èxits 'low cost'. Arrasen en venda.

Shein posa al teu abast una versió gairebé exacta dels Jimmy Choo

Segur que coneixes les mítiques i exclusives sabates de Jimmy Choo, l'elegància personificada. Us presentarem un model amb glitter, tot un clàssic dels abillaments de festa. Ideals per a la nit. Es tracta del Romy de Jimmy Choo, amb el seu característic degradat. Són unes sabates molt elegants i sofisticades. Cert és que no ens els posaríem per sortir a comprar al supermercat, però a la nit són un 'must'.

Els Romy costen un preu aproximat de 600 euros. Tanmateix, la versió de Shein tan sols 22,25 euros. La diferència és més que notable. Tenen un escot a l'empenya i són de color xampany en lloc de degradats. A diferència dels de Jimmy Choo no són de pell.

shein vr jimmy choo

Els salons Romy tenen un preu aproximat de 600 euros davant els 22,25 euros que costen els de Shein

Shein sol fixar-se molt en la firma per a les seves col·leccions de sabates. Aquesta no ha estat la seva única caça i podem trobar al portal diverses sabates Jimmy Choo.

Podràs lluir unes increïbles sabates per molt poc. Segur que els esgotaràs quan et diguem que són els preferits de la Jennifer López. A la cantant li encanta l'exclusiva firma, és una de les seves favorites i té una àmplia col·lecció al seu vestidor. Com sempre Shein té disponibilitat a totes les talles i en altres colors.