Una vegada més apareix un dels vestits més aclamats de tots. La moda sempre torna, afortunadament. Quan les modistes es cansen dels dissenys futuristes, són els dissenys clàssics i confiables per tornar l'estil i l'elegància. I la inspiració no és cap altra que les grans sèries i pel·lícules, on les dones van representar poder i van prodigar bellesa. En aquesta temporada, Zara recupera el vestit icònic dels 'Àngels de Charlie' dels anys 70. Look retro a la vista pròximament?

Els Ángeles de Charlie va ser una sèrie que va donar inici en la dècada dels 70. Concretament, el 1976 i va finalitzar el 1981. Era protagonitzada per tres àngels: Sabrina Duncan (Kate Jackson), Jill Munroe (Farrah Fawcett) i Kelly Garrett (Jaclyn Smith). Aquest trio de noies va superar l'acadèmia de policies per entrar de ple a les missions més perilloses. Posteriorment, van començar a treballar per a Charlie.

Paral·lelament, el públic quedava encisat per la valentia, el rol "superpoderós" que complien i el meravellós estil. Entre el millor està el vestit d'estampat de pota de gall.

A tal efecte, el vestit que ara té Zara pot ser un dels més famosos dels anys 70. En definitiva, una peça que passarà a la història.

Vestit estampat de pota de gall de Zara que revolucionarà la moda

El vestit pota de gall de Zara és molt especial, de la línia Join Life. En realitat, segueix la forma d'un pichi. Així doncs, aquesta peça manca de mànigues, té cises escotades i el coll rodó. És de dues tonalitats verds i blanc, un joc de colors molt interessant i original. Té un aire britànic, per la qual cosa queda perfecte per als últims mesos de l'any.

vestit dels àngels de charlie

Vestit de Los Angeles de Charlie

Les grans cases de moda s'han decantat per aquest estampat, per la qual cosa es veurà molt. En poques paraules, és un must per a qualsevol experta que es preï. Amb què utilitzar-lo? Colors neutres per equilibrar en maxi botes, accessoris i carteres de mà. Té un preu de 29,95 euros, el millor que es pot aconseguir per a una peça que durarà en tendència.

Zara recupera el vestit icònic dels 'Àngels de Charlie' dels anys 70, una grandiosa notícia. Estàs llesta per veure't com un àngel?