La Jennifer López ha complert els 52 anys i com sempre les crítiques l'acompanyen. Encara hi ha qui li pregunta el seu secret per ser tan jove. La cantant sembla que ha trobat l'elixir de l'eterna joventut perquè per ella no passen els anys. Ni una sola arruga al rostre ni al coll i un cos envejable.

Sempre qüestionada pel seu físic: retocs i Photoshop

En moltes ocasions s'ha posat en dubte que el físic de Jennifer López sigui real. Se l'acusa de passar per salas d'operacions i sotmetre's a alguns canvis. D'altres també han descobert Photoshop en les seves fotografies. Fins i tot grans capes de maquillatge. La diva del Bronx s'ha enfrontat en nombroses ocasions a aquests 'haters', normalment opta per no contestar, tanmateix de vegades nega qualsevol retoc estètic.

Ella relaciona el seu físic amb una bona genètica, s'ha de reconèixer que la seva mare tampoc té arrugues, però també a la seva activitat física diària i a una alimentació saludable i equilibrada. Una de les seves últimes fotografies en xarxes ha tornat a posar en dubte la seva teoria i és que l'artista apareix completament maquillada, en excés. Gairebé ni sembla ella, així resa en alguns dels comentaris.

jennifer lópez maquillada

Jennifer López completament maquillada / Instagram

Descobreix a Shein el seu top rivet

Embolicada en aquesta nova polèmica, nosaltres ens hem aturat en el seu últim 'look'. En aquesta imatge apareix amb una jaqueta camisa descordada en color verd. N'hem trobat una de molt similar a Shein, la marca xinesa que opera online a tot el món amb gran èxit. El descriuen com un top rivet en forma d'enciam amb encaix i escot. Es troba disponible en tots els colors i el seu preu són tan sols 6 euros. Disponible en talles de la XS a la XL.

El podràs combinar amb sabatilles esportives i texans.

top rivet

Top rivet de Shein