En aquest article retrocedirem en el temps. Ens situarem en l'època dels 80 i 90, quan tots els nens anaven a l'escola il·lusionats amb els seus rellotges. En aquell moment, tenir un rellotge digital era la màxima tecnologia d'un nen. Jugaven amb el seu cronòmetre o encenien el llum. Segur que tots els petits d'aquella època, que ara tenen entre 30 i 40 anys, han portat al seu canell un rellotge Casio. Sens dubte era la marca més demandada.

Els rellotges Casio van ser la moda dels 80 i 90 a totes les escoles

Econòmics i molt efectius. A més, tenien un disseny modern per a la seva època. Van ser els primers en incorporar el digital. Fins al seu desembarcament només s'utilitzaven rellotges d'agulla. Totes les modes tornen, i ara es porta molt el vintage, per això aquests rellotges es venen de nou en portals com Amazon o Zalando. I el més curiós de tot és que es troben entre els més venuts d'ambdós portals a la secció de rellotges.

Avui ens aturarem en uns exemples del web de Zalando. Fixar-vos si és tal la repercussió d'aquests rellotges que el Silber bàsic es troba esgotat des de fa mesos. Es desconeix si tornarà a estar disponible. De moment, hi ha un apartat perquè puguis apuntar-te. El seu preu era de 34,95 euros i estava disponible amb l'esfera en dos colors diferents.

Rellotge Casio

Rellotge Casio Gold a la venda a Zalando

Encara disponible tenim el rellotge digital Casio bàsic banyat en or. Aquest es troba rebaixat amb un 15%. De 59,95 euros a 50,95 euros. Està disponible amb el contorn en color or o en negre. Única talla. És el número u en vendes i té una valoració de quatre estrelles sobre cinc.

"M'encanta, és més petit que la foto però queda súper bé i és fàcil d'ajustar-lo a la teva mà", escriu-ne un. "Bon producte i molt elegant", ho defineix un altre.

És d'acer fi amb el vidre de plàstic i un acabat polit. Té totes les característiques d'un Casio de l'època. S'il·lumina la pantalla, cronòmetre, indicador de data i alarma.