És cert que les rebaixes són una excel·lent oportunitat per renovar part del nostre armari amb aquestes peces que fa temps que tenim en el nostre punt de mira. No obstant això, cal anar amb molt ull. Perquè no qualsevol peça rebaixada aquests dies és una bona oportunitat. En ocasions perquè aquesta mateixa peça continuarà rebaixada durant els mesos següents. En d'altres perquè la mateixa peça es pot trobar en altres catàlegs a preus encara més baixos. I és per això que no s'ha d'anar a comprar a la babalà qualsevol peça pel simple fet que estigui rebaixada.

En qualsevol cas, sí que existeixen oportunitats que no s'han de deixar escapar. I l'abric que ocupa les següents línies és una d'aquestes opcions que no has de deixar passar de llarg. Es tracta d'un abric d'Stradivarius que és pura elegància i qualitat a baix preu. Es tracta d'un abric de drap gris que trobaràs al catàleg de la marca de moda low cost.

Així és l'abric de drap de Stradivarius en rebaixes

Els abrics de drap estan de moda actualment. Són tendència entre les dones més elegants. I a Stradivarius trobaràs aquest de tall clàssic que no deixa indiferent.

Abric de drap amb botons metàl·lics
Abric de drap amb botons metàl·lics / Stradivarius

Aquest abric de Stradivarius és de tall llarg. Arriba fins sota dels genolls. I destaca pel seu coll de solapa, que li aporta la màxima elegància.

Un altre dels detalls que ens ha agradat d'aquest abric de Stradivarius són les butxaques laterals, perfectes per portar objectes personals com les claus o el moneder, i també per mantenir les mans calentes si t'has oblidat els guants. Aquestes butxaques, a més, compten amb solapa, la qual cosa li aporta cert caràcter clàssic a la peça.

Abric de drap amb botons metálicos1
Abric de drap amb botons metàl·lics / Stradivarius

Rebaixat en un 28%

D'altra banda, aquest abric de Stradivarius compta amb un tancament amb botons. En total es compten sis botons, encara que no tots són funcionals. I lluen en un estil metàl·lic molt elegant.

Un abric que ha estat confeccionat amb polièster en un 64%, llana en un 26%, acrílic en un 5% i altres fibres en un 5%. I va ser llançat en talles XS, S, M i L. No obstant això, atès el seu preu, no ens estranyarà que comencin a esgotar-se molt aviat. Perquè el preu inicial d'aquest abric era de 69,99 euros. Tanmateix, actualment pot ser teu amb un descompte del 28% que deixa un preu final de 49,99 euros.