Diuen que les modes sempre tornen. Encara que el cert és que n'hi ha que mai no se'n van. Que van arribar per quedar-se per sempre. I un d'ells és l'estil animal print.

Aquest tipus d'estampat triomfa allà on va. És tan vàlid per a ocasions informals com per als compromisos més especials. I es pot combinar amb una infinitat de looks. Les combinacions amb peces animal print són infinites.

És per això que val la pena que ens parem a fer un cop d'ull als pantalons amb estampat animal print que té a la venda Stradivarius. Una peça que, a més, està arrasant aquests dies gràcies a la rebaixa que aplica la firma de moda low cost.

Pantalons efecte pell de serpiente1
Pantalons efecte pell de serp / Stradivarius

Stradivarius rebaixa els pantalons amb estampat de pell de serp

Estem parlant dels pantalons amb efecte pell de serp que ocupa les següents línies i que ja ha començat a esgotar-se en algunes talles. Uns pantalons cridaners que centraran totes les mirades i que no serà un problema a l'hora de crear qualsevol combinació.

Aquests pantalons animal print de serp es caracteritzen per les seves cinc butxaques en les quals podràs portar els teus objectes personals. I també pel seu tall recte a tot el camal. Mentre que es completa amb un tancament clàssic de cremallera amb botó. A més, és de tir alt, la qual cosa farà que semblis més alta i estilitzada.

Pantalons efecte pell de serp
Pantalons efecte pell de serp / Stradivarius

Un 33% menys que el deixa per sota dels 20 euros

Aquests pantalons de Stradivarius han estat confeccionats amb poliuretà al 50%, polièster en un 40% i elastà en un 4%. Materials que fan d'aquesta peça una de molt còmoda, de qualitat i resistent al pas del temps i a les rascades.

Uns pantalons que van sortir a la venda en talles que van de la 32 a la 44. Encara que com ja t'hem advertit, algunes d'elles han començat a esgotar-se. I no és estrany tenint en compte la rebaixa que aplica Stradivarius. Perquè habitualment aquests pantalons costen 29,99 euros. Tanmateix, en l'actualitat te'l pots emportar per només 19,99 €. I el pots comprar tant en la pàgina web de Stradivarius com en qualsevol de les seves botigues físiques.