Stradivarius ens deixa amb sorpresa amb els seus botins esportius de teixit que són un real èxit a totes les seves botigues, i això és comprensible, ja que tan sols cal mirar el disseny i la qualitat d'aquests botins, a més que permeten que es pugui portar amb gairebé qualsevol cosa.

És un calçat per part de la marca espanyola que no hauríem de deixar passar per alt, i molt menys tenint en compte que ara mateix costen 13 euros gràcies a una rebaixa del 50% que li ha donat Stradivarius.

Vols saber tot sobre ells? Doncs ets al lloc correcte per a això, ja que aquí t'explicarem tot el que has de saber sobre aquests botins de Stradivarius.

Botins d'Stradivarius
Botins d'Stradivarius

Aquest és justament el tipus de calçat que mai no ha de faltar a la teva col·lecció

No s'ha de negar, moltes vegades vestir de forma casual i urbana és el millor que podem fer i aquests botins van a la perfecció amb aquest estil, encara que són més versàtils del que pots arribar a creure.

Els mateixos estan elaborats amb molt bons materials i tenen un color blanc bastant cridaner i entendridor que fa que aquests botins siguin perfectes de portar amb gairebé qualsevol cosa. Queden molt bé amb uns vaquers, però també es poden portar amb un vestit o faldilla si així ho volem.

Té un disseny clàssic amb els típics cordons de tota la vida i una sola que permet que puguem caminar sobre qualsevol superfície sense cap tipus de problemes, a part que l'interior de cada botí també és bastant còmode.

Una cosa que has de tenir en compte és que hi ha més colors en aquest calçat a part del banc i que podràs fer-te amb aquests botins des de la talla 35 fins a la 41, i actualment hi ha prou estoc, però no et confiïs, ja que amb la rebaixa s'està venent molt més ràpid.