S'ha viralitzat el vídeo d'uns avis que, després de molts mesos intentant-ho, per fi aconsegueixen adoptar un cadell al Perú: ningú els volia donar l'animal perquè eren molt grans, però, finalment, s'han sortit amb la seva.

Vídeo viral d'uns avis que adopten un gos

Tal com es pot veure al vídeo, que ha corregut com la pólvora a les xarxes socials, l'avi fa una sorpresa a la seva dona i la seva reacció s'ha fet viral a internet, ja que l'agafa en braços amb molta eufòria: per fi ha aconseguit complir el seu somni d'adoptar un gosset.

Uns avis adopten un gos al Perú

La reacció ha estat tan tendra que Andrea Hijar, la jove que ha gravat el vídeo, no ha pogut evitar la temptació de compartir-lo per xarxes socials i, en qüestió d'hores, s'ha fet viral. De fet, moltes persones, han mostrat la seva indignació quan la neta ha explicat les dificultats en què s'havien trobat els seus avis per adoptar el gos pel simple fet de ser d'edat avançada.

Els usuaris de Twitter s'indignen

"Els protocols d'adopció haurien de canviar. Hi ha molta gent volent donar amor a una mascota, però no poden adoptar perquè no tenen casa pròpia, perquè són grans o perquè tenen nens quan, en realitat, el que hauria de ser més important és l'amor que reben", comenta una usuària a Twitter.

Des de fa temps, els meus avis volien adoptar un gosset

"Des de fa temps, els meus avis volien adoptar un gosset, però els rebutjaven ser tan grans i els posaven moltes traves. A la final, un noi ens va dir que sí i el meu pare va ser amb el meu avi a Comas a recollir la gosseta. Vam sorprendre la meva àvia i la seva reacció ho diu tot", explica Andrea Hijar, la jove que ha compartit el vídeo a Twitter.

Tot i que en el vídeo expliquen que el nom del gosset serà Lucero, finalment, l'han batejat amb el nom de Princesa, en honor a una altra gossa que van tenir fa molts anys. "Estan súper feliços", explica Hijar.

Perro viral Perú / Twitter andreeahijarEl vídeo d'uns avis que aconsegueixen adoptar un gos al Perú es fa viral / Twitter andreeahijar

El vídeo, que va ser compartit el diumenge 16 de maig, una setmana després, continua sent viral i, de fet, ja té més de 8.500 retuits, 3.526 tuits citats, 58.400 "m'agrada" i centenars de comentaris.