Si aprecies el bon vi, sabràs que els que tenen Denominació d'Origen Rioja són entre els més ben valorats pels experts en la matèria. I, com no, al Club del Gurmet d'El Corte Inglés, on tenen el millor de l'àmbit culinari de molts sectors, també tenen algunes propostes de vins de Rioja.

Entre ells, aquests dies destaca el vi negre Predicador 2019 com el més venut entre els Rioja a la secció del Club del Gurmet del web d'El Corte Inglés. Un vi que està elaborat amb raïm que prové de vinyes d'entre 20 i 40 anys.

Predicador 2019
Predicador 2019 / El Corte Inglés

El Predicador 2019 és el vinto negre de Rioja més venut al web del Club del Gurmet

En tot cas has de tenir en compte que estem parlant d'una beguda alcohòlica, amb la qual cosa no l'has de consumir si tens menys de 18 anys. I si els tens, has de fer-ho amb moderació. La seva graduació és de 14,8% Vol.

Aquest vi que arrasa a la secció del Club del Gurmet del web d'El Corte Inglés ve en ampolles de 75 cl. I està elaborat amb les varietats de raïm Tempranillo en un 90%, Garnatxa en un 4%, Mazuelo en un 3% i Graciano en un 3%. Raïm que, com dèiem, provenen de carrassos de vinyes d'entre 20 i 40 anys.

Un beuratge que s'ha deixat envellir durant 18 mesos en botes de roure francès. I el resultat és un vi que equilibra perfectament la fruita i el roure.

Podràs provar aquest vi negre exclusiu de Rioja per menys de 30 euros

Segons el tast, aquest vi negre Predicador 2019 disponible al Club del Gurmet d'El Corte Inglés presenta a la vista un color "vermell picota de capa alta". Al nas ofereix "notes de fruites vermelles madures. Amb caràcter mineral, tons balsàmics i fines fustes". I en boca "és fresc, amb volum envoltant," amb un final "molt llarg".

Un vi que, segons el fabricant, ha de ser servit a una temperatura de 16 ºC per gaudir-ne al màxim. I que és perfecte per maridar amb garrí, embotit curat, formatges de pasta crua premsada i verdures a la planxa.

Un vi que és el Rioja més venut la secció del Club del Gurmet del web d'El Corte Inglés, on el trobaràs a un preu de 27,90 euros.