Si llegeixes habitualment aquest mitjà i ets amant de la millor gastronomia, segurament hauràs consultat en més d'una ocasió els articles relacionats amb les novetats que proposa El Corte Inglés a la seva secció del Club del Gurmet. I és que en aquesta secció del supermercat es poden trobar els millors productes culinaris autòctons i també arribats des d'altres parts del món.

En aquest sentit, entre els productes més destacats del Club del Gurmet, hem de parlar dels embotits de la marca Extrem Puro Extremadura, i que tenen a veure amb pernils o xoriços ibèrics, entre d'altres. Recentment et parlàvem fins i tot de l'embotit de presa ibèrica 100% ibèrica, un producte que han de provar aquelles persones amb paladars més exigents.

Aquest és un dels estotjos d'ibèrics més venuts del web del Club del Gurmet

En aquesta línia, avui toca parlar d'un producte que està arrasant entre els visitants de la secció del Club del Gurmet d'El Corte Inglés. A més, estem en la Setmana d'Internet d'El Corte Inglés. Això significa que molts dels productes estan rebaixats aquests dies al portal digital de la cadena de grans magatzems. I aquest pack és un d'ells.

Es tracta de l'estoig amb mitges peces de llom, xoriço i llonganissa ibèrics de Bellota Extrem Puro Extremadura. Un producte que costa habitualment 89 euros, però que aquests dies pot ser teu per 69,95 euros, la qual cosa suposa un descompte del 21%. A més, és una edició limitada, amb la qual cosa no seria estrany que s'esgoti en pocs dies.

Estotgi amb mitjanes|mitges peces de llom, xoriço|pispa i llonganissa ibèrics de Bellota Extrem Puro Extremadura2
Estotgi amb mitges peces de llom, xoriço i llonganissa ibèrics de Bellota Extrem Puro Extremadura / El Corte Inglés

Com el seu nom indica, aquest estoig inclou tres peces: llom, xoriço i llonganissa. I han estat elaborats de forma artesanal, amb porcs ibèrics 100% que s'han criat en llibertat. Concretament, a les deveses del cor d'Extremadura. A més, aquestes peces compten amb lleugers tocs de pebre negre que li aporten un plus de sabor. I s'han deixat madurar i assecar en celler entre quatre i cinc mesos.

Rebaixat en un 21% en la Setmana d'Internet d'El Corte Inglés

Aquest pack de tres peces a la venda al web del Club del Gurmet d'El Corte Inglés, a més d'irresistible, ve presentat en una elegant WhiteBox Prèmium que denota la qualitat del producte que trobarem al seu interior. I en la base de la capsa ve una taula de bambú, un material molt resistent a la humitat, que ha estat dissenyada especialment per a aquest estoig.

Estotgi amb mitjanes|mitges peces de llom, xoriço|pispa i llonganissa ibèrics de Bellota Extrem Puro Extremadura1
Estotgi amb mitges peces de llom, xoriço i llonganissa ibèrics de Bellota Extrem Puro Extremadura / El Corte Inglés

Cada capsa inclou mitja peça de cada producte. I en total obtenim 1350 grams d'embotit ibèric d'alta qualitat.

Si vols gaudir d'aquest estoig, recorda: el trobaràs a la secció del Club del Gurmet d'El Corte Inglés durant la Setmana d'Internet rebaixada fins als 69,95 euros.