Si estàs buscant un bon vi per a una ocasió especial, una bona opció és anar a una botiga especialitzada i que t'assessorin. Encara que t'estalviaràs molt temps si fas un cop d'ull al catàleg que proposa el Club del Gurmet d'El Corte Inglés. Perquè en aquest apartat de la cadena de grans magatzems trobaràs els millors productes del mercat. I escullis el que escullis, estaràs encertant.

Així mateix, si vols encertar, una bona opció és optar pel que més triomfa entre els consumidors. I en aquest cas és el vi negre Único Reserva Especial dels cellers Vega Sicília el que més s'està venent a la secció del Club del Gurmet del web d'El Corte Inglés.

El vi Únic Reserva Especial arrasa en vendes al web del Club del Gurmet

En tot cas has de tenir en compte que estem parlant d'una beguda alcohòlica, amb la qual cosa no l'has de consumir si tens menys de 18 anys. I si els tens, has de fer-ho amb moderació. La seva graduació és de 14,5% Vol.

Aquest vi negre que arrasa entre els visitants del portal digital té Denominació d'Origen Ribera del Duero. I segons el fabricant, no porta any perquè és un homenatge a la tradició dels cellers Vega Sicília. "És fidel reflex del culte a la història del vi espanyol que conjuga a la perfecció les qualitats de diferents collites d'Únic ", apunta el productor.

Va venir negre Únic Reserva Especial dels cellers|bodegues Horta Sicília
Va venir negre Único Reserva Especial dels cellers Vega Sicília / El Corte Inglés

No obstant això, es pot dir que aquest vi està produït amb els anys de 2009, 2010 i 2011. Gràcies a això aconsegueix una àmplia gamma aromàtica i una elegància pura, sent un vi molt complex i amb molta personalitat. Segons el fabricant, són els millors anys.

Maduració de 10 anys

Quant a la seva elaboració, s'han utilitzat les varietats Ull de Llebre i Cabernet Sauvignon per a aquest vi negre Único Reserva Especial. I s'ha deixat madurar durant 10 anys en botes de fusta i en ampolla.

Per gaudir del tot d'aquest vi es recomana servir-lo a 16ºC de temperatura. I el productor ho té clar: és perfecte per maridar amb lletó rostit.

Un vi exclusiu i, com el seu nom indica, únic, que podràs adquirir a la secció del Club del Gurmet del web d'El Corte Inglés per 449 euros. Ve en ampolles de 75 cl.