Les rodonetes són un dels estampats de moda aquesta temporada. L'estampat bàsic com cap, no queda ideal a qualsevol peça i la brusa que avui ens porta El Corte Inglés et sorprendrà.

Brusa puntejada
Brusa puntejada.

En blanc i negre

Les pigues de la brusa que avui ens presenta El Corte Inglés recorda molt a les pigues dels vestits de sevillana de les famoses fires de Sevilla. L'estampat és atemporal i el color blanc de les pigues sobre el fons negre fa de l'estampat que mai no passi de moda i pugui combinar-se amb qualsevol peça. La brusa és de màniga llarga javanese pel que és ideal per portar-la en entretemps.

Pots comprar-la ara mateix a El Corte Inglés

Estilosa i clàssica
Estilosa i clàssica.

Cuidar de la peça

La peça està dissenyada per Woman i comercialitzada per El Corte Inglés. Està confeccionada en viscosa 100% i té unes cures molt bàsiques perquè puguis continuar gaudint d'ella com si estigués acabada de comprar. Simplement rentant la brusa a 30 graus, no utilitzant lleixius i en planxar-la mai superar en temperatura els 110 graus, podràs gaudir d'aquesta peça durant molt temps ja que els estàndards de qualitat d'El Corte Inglés mai no defrauden. Per 49,99 euros tindràs una brusa estilosa per lluir en aquests dies de bon temps gairebé primaveral.

Pots comprar-la ara mateix a El Corte Inglés