Mango aposta per un disseny estilitzat que fa que totes les figures lluin elegants. És un disseny de coll camiser, amb solapes de pic delicades i una caiguda natural, confeccionat en un teixit brillant que li agrega tota l'exclusivitat.

Aquest vestit de Mango és pur estil, amb un escot en V de vora suau que s'ajusta al pit amb comoditat, a més de comptar amb espatlles rectes i costures precises que li aporten millor forma i estil.

Les mànigues llargues s'estenen fins als braços, amb un estil folgat i en volum, acabant en puny per a un tancament de botó que les ajusta als avantbraços per a un estil molt més elegant.

Vestit ratlles satinado1
Vestit ratlles setinat / Mango

És dels més elegants de Mango

El disseny manté un estil recte i caigut, amb una llaçada de tira fina que cenyeix el vestit a la cintura amb un tancament de llaç delicat que li aporta molt estil. El disseny a més és creuat, encavalcant un lateral amb un altre de la manera més delicada.

És un vestit que cau de manera natural amb una obertura a la part inferior que li aporta més mobilitat i delicadesa. Amb baix recte i vora de rivet delicada que li aporta un millor tancament. És un vestit que és ple de detalls, amb una butxaca en la part davantera per conservar l'estil camiser.

L'estampat de ratlles de Mango és el més encantador, amb línies primes que combinen morat clar amb un to pastel per crear el millor dels contrastos. Compta amb costures en la part posterior, amb una caiguda natural i molt moviment.

Vestit ratlles setinatge
Vestit ratlles setinat / Mango

El teixit setinat i lleuger acaba d'agregar-li tota l'exclusivitat i és per això que aquest vestit l'aconsegueixes a la col·lecció de festa i cerimònia. Té una composició de polièster al 100% que ofereix un tacte agradable.

A més, és un vestit que pertany a la col·lecció Committed. Talles hi ha moltes per elegir, ja que pots mirar opcions des de la XXS fins a la 4XL, amb totes les mesures i perquè totes les figures es llueixin. El trobes disponible per 49,99 euros.