Stradivarius ho ha aconseguit! Un vestit exclusiu que resulta del més còmode però que no renuncia en cap moment a l'estil. Aquest és un vestit amb disseny recte, de bon llarg i en color negre, que es converteix en aquest vestit que t'acompanyarà en moltes nits, combinant-lo amb tots els accessoris i sabates que vulguis.

Els detalls no passen desapercebuts en Stradivarius

Diem que és un dels més versàtils de Stradivarius, perquè tots els seus detalls són dels més encantadors. Compta amb un disseny folgat, d'espatlles descobertes i teixit flexible que s'emmotlla a les corbes del cos amb facilitat.

El seu coll halter li agrega un toc elegant, còmode i fresc en tot moment, a més de comptar amb un disseny de màniga cisa que deixa les espatlles i braços al descobert amb màxima delicadesa i frescor al mateix temps.

Conserva un estil llis en la part davantera i disseny recte, però gràcies al seu teixit elàstic, s'emmotlla a les corbes del cos amb una gran facilitat.

Vestit d'Stradivarius
Vestit d'Stradivarius

S'emmotlla ràpidament als malucs i és un vestit que té bon llarg, estenent-se fins a la meitat dels panxells i amb un baix recte que s'emmotlla al cos amb una gran eficiència.

Dins dels detalls a destacar d'aquest disseny de Stradivarius, es troba el cut a la zona de l'abdomen, de forma arrodonida i que permet veure part de la pell amb molta delicadesa i fent que el vestit quedi cenyit al cos amb millor estil.

En la part posterior conserva el coll alt, amb mànigues que deixen veure la part posterior de les espatlles i esquena i un disseny ajustat a les corbes amb gran èxit.

Ens hem trobat que encara hi ha una gran varietat de talles disponibles, pel que pots fer-te amb aquest vestit d'Stradivarius des de la XS fins a la XL. El seu preu resulta del més temptador, ja que és un vestit que pots portar amb diferents estils, amb un preu de tot just 19,99 euros.