Sfera aposta per la facilitat i frescor, per crear un vestit elegant amb què destacaràs tota la nit i amb un baix tan fluid, que no hem vist en cap altre lloc. De disseny recte, amb espatlles descobertes i serrells llargs de molt moviment, és el vestit de què tothom està parlant.

Aquest vestit de Sfera no es veu tots els dies

És potser un dels vestits més bonics que hem vist a Sfera, ja que es tracta d'un disseny que s'emmotlla al cos, amb tirants fins que s'ajusten a les espatlles i que creen una caiguda lleugera a la zona de l'escot.

El seu escot és a V en la part davantera amb un detall frunzit a la vora que genera plecs i ones molt naturals que realcen la seva elegància en tot moment. Alhora, compta amb un cut sota de l'escot, de vora arrodonida i tipus gota que li agrega més delicadesa i contrast.

Vestit de Sfera
Vestit de Sfera

El teixit suau i lleuger li agrega molt moviment i a la zona de l'abdomen conserva un estil recte que li aporta més adaptabilitat a diferents tipus de cossos. Té un bon llarg arribant gairebé fins als turmells, però que té un detall que és el centre de les mirades.

Amb una vora de costura gruixuda que envolta tot el baix en tall recte i amb serrells que s'estenen des del panxell fins al baix, amb un acabat prim, molt moviment i bastant poblats, per agregar més moviment i delicadesa.

La part posterior no es queda enrere quant a classe i estil, ja que aquest és un vestit de Sfera que amb escot arrodonit en la part posterior deixant-la al descobert en gran part i amb tires que et brinden un millor ajustament, agregant a més millor forma.

Aquest és un vestit de Sfera que a més s'ajusta a diferents mesures, perquè pots aconseguir aquesta peça en talles S, M i L. El preu també ens ha resultat del més encantador, ja que és un vestit de gala que pots aconseguir per 49,99 euros.