Si ets amant del bon vi, sabràs que per trobar els millors no es pot anar a qualsevol catàleg. I també que en el Club del Gurmet d'El Corte Inglés trobaràs les opcions més exclusives i sol·licitades del mercat. Per exemple, el Vega Sicília que s'ha convertit en el vi negre més venut en aquesta secció del web de la cadena de grans magatzems.

Es tracta del Macán Rothschild, un vi negre del 2016 que s'elabora als cellers Vega Sicília. Un beuratge que té denominació d'origen Rioja i que no defraudarà als paladars més exigents.

Aquest és el vi negre més venut en el Club del Gurmet del web d'El Corte Inglés

En tot cas has de tenir en compte que estem parlant d'una beguda alcohòlica, amb la qual cosa no l'has de consumir si tens menys de 18 anys. I si els tens, has de fer-ho amb moderació. La seva graduació és de 14%Vol.

Aquest vi negre Macán Rothschild de Vega Sicilia que arrasa a la secció del Club del Gurmet del web d'El Corte Inglés, com indica el producte, és "mirada moderna i molt personal als vins d'alta expressió i màxima qualitat" dels vins amb denominació d'origen Rioja. El fabricant destaca virtuts com la seva finor, la seva elegància, la seva complexitat i la seva potència.

Va venir vi negre Macán 2016 Rioja dels cellers|bodegues Horta Sicília

Vi negre Macán 2016 Rioja dels cellers Vega Sicília / El Corte Inglés

Collita del 2016 amb una maduració de 16 mesos

Un vi negre que ha estat elaborat amb la varietat Tempranillo al 100%. Aquesta prové de parcel·les en les quals predominen "terres pobres, terregalls, poc evolucionats i de naturalesa margosa-calcària". I s'ha deixat madurar durant 16 mesos en botes d'origen francès de 4.000 litres seminoves. I el resultat és un vi dens, fresc, concís i profund.

Aquest vi negre dels cellers Vega Sicília disponible al web del Club del Gurmet és perfecte per maridar amb embotits, carns vermelles, cremes, potatges i guisats de carn. I es recomana servir a temperatures d'entre 16 i 18ºC.

I si ja està pensant a degustar-lo, t'interessarà saber que ve en ampolles de 75 cl, cada unes de les quals té un preu de 59 euros a la secció del Club del Gurmet de la pàgina web d'El Corte Inglés.