Si ets a Madrid o tens pensat anar aviat, avui tenim una proposta per a tu. I si el menjar peruà a més és entre els teus favorits, definitivament no pots deixar de llegir el que hem trobat a TripAdvisor.

I és que a la plataforma de restaurants més famosa del món, hem vist que el Pituca Madrid és el segon restaurant més ben valorat de la ciutat, alguna cosa que ens ha cridat l'atenció i hem volgut saber els motius pels quals s'ha situat al podi de la capital espanyola assolint a més la màxima puntuació a TripAdvisor, que és de 5.

Interior del Pituca Madrid

El menjar peruà arrasa a Madrid

Aquest restaurant situat a la zona d'Argüelles, a uns 700 metres de la plaça d'Espanya, està arrasant amb comentaris com el següent: "Vaig ser amb la meva família i tots vam sortir contents. Excel·lent menjar i bona atenció. Vam demanar causa, pitucazo crioll, tallarines verdes i refrescos de maracuya, la relació qualitat-preu em va semblar encertada. Ambient molt agradable. Tornarem aviat per al meu aniversari."

És per això que hem volgut veure què ens ofereixen els amics del Pituca Madrid, i només amb veure els entrants ja se'ns ha fet la boca aigua. Per exemple podem començar el dinar o el nostre sopar amb unes petxines variades acebichadas, que són petxines variades fresques amb brunoise de ceba, pren i blat de moro marinat amb rica llet de tigre a l'ají groc. Encara que també ens ha cridat l'atenció la papa a la huancaína, que són patates baby estrellades banyades a fina salsa andina d'ají groc, coronat amb oliva i ou en el seu punt.

La veritat és que els entrants ens han semblat molt suggeridors, però no s'han quedat per a gens enrere les receptes amb fruits del mar, entre els quals podem escollir entre diverses opcions. El clàssic cebiche del nord, que són talls fins de peix fresc marinat en llet de tigre, acompanyat de blat de moro torrat, blat de moro i batata. Encara que si ja hem menjat cebiche, tenim d'un altre tipus, el cebiche als 3 ajíes, que és peix fresc, llagostí, calamarsons i pop banyat en llet de tigre aromatitzada i saborizada als tres ajíes (llim, rocoto i ají groc.), acompanyat amb blat de moro torrat, blat de moro i batata.

Cebiche del Pituca Madrid

Més enllà del famós i icònic cebiche, d'aquesta part de la carta ens ha sorprès el tiradito de tonyina, que són fins talls de tonyina fresca muntada sobre una deliciosa llet de tigre a l'ají groc, coronat amb una chalaquita, acompanyat de blat de moro torrat, blat de moro, batata i alvocat flamejat.

Finalment també tenim l'apartat de carns, en els que podem optar per exemple per un ají de gallina, que és un típic plat costaner fet amb salsa cremosa d'ají groc, pit esfilagarsat acompanyat d'ou dur i oliva botija. Encara que per als amants del pop, tenim el pop parrillero, que és tentacle de pop brasejat al carbó en salsa anticuchera, banyat amb chimichurri, acompanyat de causa a l'olivera i blat de moro saltejat.

Detalls en el Pituca Madrid

Els preus en general són molt competents, i els plats principals de mitjana costen uns 18 euros. En conclusió, un restaurant que està arrasant a Madrid, i una excusa perfecta per visitar la capital espanyola i menjar al restaurant peruà més ben valorat.

(Aquest mitjà no es responsabilitza de qualsevol canvi en les valoracions)